...

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Concepting Academy en wil je meer weten over onze training, inspiratie en advies en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Maudy, onze office manager. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Stel hier je vraag

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je vragen die we vaker tegenkomen bij de Concepting Academy. Mocht jouw vraag toch nog niet beantwoord zijn, neem dan graag contact met ons op en we komen zo snel mogelijk met een passend antwoord.

Voor wie is de Concepting Academy bedoeld?
De Concepting Academy is bedoeld voor iedereen met een hart voor locaties en eenieder die wil kennismaken met – of zich verder wil ontwikkelen in – concepting voor locaties. Ons aanbod is erop gericht om een zo breed mogelijk groep, met een zo breed mogelijk scala aan achtergronden of disciplines te trainen, inspireren en adviseren. Een specifieke opleiding, achtergrond of werkervaring is niet vereist: onze trainingen, inspiratie en adviestrajecten bieden mogelijkheden voor elke ambitie en voor ieder kennisniveau.
Is de Concepting Academy ook geschikt voor niet-Nederlandstaligen?
Ja, de experts van de Concepting Academy bieden de Masterclass, de Concept Safari en de adviestrajecten ook in het Engels en Frans aan. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Onze online trainingen, de Inspiratiebooster en het Handboek Conceptontwikkeling zijn vooralsnog alleen in het Nederlands verkrijgbaar.
Kan ik meerdere experts tegelijk aanvragen of inhuren?
Doe je een aanvraag voor een Masterclass, Concept Safari of adviestraject? Dan kijken we samen met jou wie van onze experts het best bij jouw situatie, organisatie of vraagstuk past. Indien gewenst kunnen meerdere experts ingezet worden om zo verschillende expertises optimaal te benutten.
Kan ik expert bij de Concepting Academy worden?
Op dit moment werken we met een vast team van zes experts, dat in zowel ervaring als expertise elkaar goed aanvult. Het neemt niet weg dat als de mogelijkheid zich voordoet en we ons aanbod verder verdiepen of specialiseren, we op zoek gaan naar nieuwe experts voor de Concepting Academy. Houd onze digitale kanalen daarom goed in de gaten.
Wat heb ik nodig om een online training te kunnen volgen?
De digitale leeromgeving en online video’s van de Concept Academy zijn te volgen op computers, tablets en telefoons. Ook is er een mogelijkheid om de trainingen te volgen met audio bestanden. Handig als je bijvoorbeeld onderweg bent!
Hoelang krijg ik toegang tot online trainingsmodules?
Wanneer je hebt betaald voor een trainingsmodule en toegang hebt gekregen tot jouw leeromgeving, kan je de video’s zo vaak bekijken als je wilt. Hier zijn uiteraard geen extra kosten voor. Pas als je zelf je account bij de Concepting Academy wilt laten verwijderen, stopt de toegang tot de video’s.
Wie hebben toegang tot mijn antwoorden en uitslagen van de Competentie Scan?
Wij hebben privacy hoog in het vaandel staan. Alleen jij en niemand anders heeft toegang tot de uitslag van je competentie Scan, ook wij niet. Indien gewenst kan je de uitslag wel met ons delen en persoonlijke duiding of advies aanvragen via een 1-op-1 Sparringsessie.
Kan ik samen met anderen of met grote groepen tegelijk de modules volgen?
De inrichting van de persoonlijke leeromgeving en modules zijn gericht op individueel gebruik. Wil je een team van collega’s of zelfs een hele organisatie aanmelden voor (trainingsmodules van) de Concepting Academy? Dat is heel goed mogelijk. Neem graag contact met ons op.
Kan ik de trainingsmodules of content van de Concepting Academy delen met anderen?
Nee, het delen van modules of content die op jouw digitale leeromgeving staat met anderen is niet toegestaan en heeft juridische consequenties. Dit geldt ook voor het delen van jouw persoonlijke inloggegevens met derden.
Bij wie kan ik terecht met technische vragen?
Bij problemen met inloggen of het beheren/wijzigen van je account of leeromgeving, neem contact met ons op. Dit kan via info@conceptingacademy.com of het contactformulier hierboven.
Hoe gaat de Concepting Academy om met mijn persoonsgegevens?
We vinden de privacy van deelnemers belangrijk. De Concepting Academy bewaart je persoonlijke gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. De Concepting Academy verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.
Hoe werkt de klachtenprocedure?
De klacht moet gemeld worden via e-mail aan de organiserende instantie van de training, te weten: Concepting Academy. De klacht wordt te allen tijde vertrouwelijk behandeld en de organisatie garandeert een discrete behandeling ervan. De organisatie geeft binnen 7 werkdagen een mondeling en/of schriftelijke bevestiging van de ontvangst van de klacht. De Concepting Academy zal de klacht binnen 4 weken afhandelen en/of een schikking treffen met de klagende partij. Indien voor het onderzoek en/of het oplossen van de klacht meer tijd nodig is, zal desbetreffende partij dit binnen 7 dagen schriftelijk toelichten aan wederpartij. Tevens wordt daarbij de verwachte termijn aangegeven waarbij een oplossing verwacht wordt. Mocht u niet tevreden zijn over de uitkomst of over de afwikkeling van de klacht door de Concepting Academy dan wordt een derde onafhankelijke partij ingeschakeld die partijen bindend adviseert over de afwikkeling van de klacht. U dient uw bezwaren schriftelijk te richten tot: Babs van den Anker. Eventuele consequenties worden door de Concepting Academy snel afgehandeld. De klacht wordt geregistreerd en voor een duur van 2 jaar na datum van indienen bewaard.

Heb je vragen?
Wij staan voor je klaar!

Wil je weten wat de Concepting Academy voor jou kan betekenen?
Heb je vragen over onze trainingen, inspiratie of wens je advies op maat? Neem contact met ons op, ons team van experts staat voor je klaar.

Stel je vraag
Maudy kun je bellen met alle vragen over Concepting voor locaties
MAUDY SALFISCHBERGER
Stel je vraag
Created with Sketch Beta.