...

Lot Frijling

Lot Frijling is een creatieve en ondernemende duizendpoot. Haar passie voor conceptontwikkeling heeft zij de afgelopen 25 jaar ingezet om concepten voor zowel bedrijven, overheden en instellingen te realiseren. Lot houdt ervan om mensen te laten groeien in het mooie vakgebied van concepting. Zij verzorgt veel online trainingen als ook in company masterclasses. Daarnaast maakt conceptontwikkelaar Lot graag tijd vrij voor 1-op-1 sparringsessies alsmede het begeleiden van totaaltrajecten als het gaat om het ontwikkelen van een locatieconcept van A-Z.

Expertises:
Bekijk intro
Lot Frijling is oprichtster en conceptontwikkelaar bij de Concepting Academy

Loes Teunissen

Een ware mooimaker! Loes heeft oog voor alle details van een concept. Krachtige concepten die duurzaam en goed voor de wereld zijn is waar haar hart sneller van gaat kloppen. Ze weet hoe je, als conceptontwikkelaar, de krachtige basis van een concept neerzet, maar ook hoe je dit kan doorvertalen naar iets tastbaars. Een creatief strateeg en maker in één. Loes gaat geen uitdaging uit de weg en is de ideale inspirator als het gaat om Concept Safari’s en creatieve locatieconcepten.

Expertises:
Bekijk intro
Dit is conceptontwikkelaar Loes Teunissen van de Concepting Academy

Gaby Crucq-Toffolo

Gaby Crucq-Toffolo is auteur, docent, ondernemer, conceptontwikkelaar en adviseur. Wat deze rollen met elkaar gemeen hebben is dat ze altijd gaan over het mooie vak conceptontwikkeling. Al 15 jaar wil zij met haar passie voor concepten een bijdrage leveren aan de maatschappij. Gaby houdt ervan om haar passie over te brengen op mensen, zodat keuzes maken een feest wordt. Een sterk concept helpt daarbij. Gaby verzorgt in company masterclasses en maakt graag tijd vrij voor de 1-op-1 sparringsessies. Ook als het gaat om het begeleiden van totaaltrajecten staat ze graag voor je klaar.

Expertises:
Bekijk intro
Conceptontwikkelaar Gaby Crucq-Toffolo heeft jaren ervaring in concepting

Dilip Sonak

Dilip Sonak is conceptontwikkelaar en tekstschrijver ineen en krijgt een kick van ergens binnen stappen waar alles klopt. Voordat hij zich specialiseerde in concepting voor locaties, werkte Dilip als strateeg voor grote internationale merken en was hij als creatief verbonden aan diverse culturele instellingen. Hij zet concepting in om de wereld om ons heen meer speelsheid en schoonheid mee te geven en zo bij te dragen aan positieve verandering. Als expert bij de Concepting Academy inspireert en adviseert Dilip andere locatieontwikkelaars via inspiratieboosters, concept safari’s en 1-op-1 sparringsessies.

Expertises:
Bekijk intro
Dilip heeft als conceptontwikkelaar oog voor goede concepten

Fiorienne Westenberg

Fiorienne Westenberg heeft naast ervaring van de grote merken tal van lokale ondernemers geholpen met conceptontwikkeling. Vooral het stuk onderscheidend vermogen en toegevoerde waarde bieden aan de juiste doelgroep is waar haar hart sneller van gaat kloppen. Het commercieel maken van een concept. Dat het ook echt de aandacht krijgt die het verdient. Fiorienne houdt ervan om de strategie tot in de puntjes uit te pluizen en het concept op een opvallende manier in de markt te zetten. Door middel van energieke workshops zet ze groepen aan het denken, maar ook draait ze haar hand er niet voor om jullie eigen locatieconcept tot een merk tot leven te brengen.

Expertises:
Bekijk intro
Fiorienne Westenberg is een meester in concepting

Job Dijsselbloem

Met een sprankelende persoonlijkheid weet conceptontwikkelaar Job Dijsselbloem zijn kennis op een enthousiaste manier over te brengen. Hij is doortastend, kritisch, maar bovenal een creatieve kop. Met een lach op zijn gezicht hoopt hij anderen te inspireren op het gebied van concepting en locatieontwikkeling. Met een achtergrond in branding, vormgeving, fotografie en concepting weet Job concepten te bedenken, vorm te geven en te realiseren.

Expertises:
Bekijk intro
Job Dijsselbloem is een echte conceptontwikkelaar

Heb je vragen?
Wij staan voor je klaar!

Wil je weten wat de Concepting Academy voor jou kan betekenen?
Heb je vragen over onze trainingen, inspiratie of wens je advies op maat? Neem contact met ons op, ons team van experts staat voor je klaar.

Stel je vraag
Maudy kun je bellen met alle vragen over Concepting voor locaties
MAUDY SALFISCHBERGER
Stel je vraag
Created with Sketch Beta.