...

Training

(in company)

Masterclass Concepting

Ben jij op zoek naar een inspirerende duik in de wereld van locatieontwikkeling? Wil je jouw team of organisatie bewust maken van het belang en de kracht van concepting? Of zet je graag de eerste stap om van jouw collega’s vooraanstaande locatieontwikkelaars te maken? Vraag dan de in company Masterclass Concepting aan. Tijdens een dagdeel of dag zullen één of meerdere experts van de Concepting Academy jouw organisatie inspireren, adviseren als het gaat over jullie te ontwikkelen creatief locatie concept.

  • Een op maat gemaakt programma voor jouw team of organisatie
  • Theoretische en praktische handvatten om jullie creatief locatie concept te ontwikkelen
  • Te kiezen uit inspirerende locaties waar de Masterclass gegeven kan worden
  • Eventueel uit te breiden met een fascinerende Concept Safari
Vraag aan

Prijs op aanvraag


Een creatief locatie concept creëren met de Masterclass Concepting
Bekijk video

Inhoud van de Masterclass Concepting

PROGRAMMA

De Masterclass Concepting bestaat uit een aantal vaste gepresenteerde theorieonderdelen, aangevuld met inspiratie, interactie en advies op maat. Op basis van de vooraf afgestemde opzet, inhoud en tijdsduur kiezen we samen de meest geschikte expert om de masterclass te geven. Het programma is altijd afgestemd op jullie wensen en behoeften, zodat succes gegarandeerd is.

GROEPEN EN ORGANISATIES

De Masterclass Concepting wordt in het Nederlands, Engels of Frans gegeven aan groepen vanaf minimaal 6 tot maximaal 100 personen en voor alle soorten personen, teams of organisaties. Van MKB tot aan multinationals en van instellingen tot overheidsinstanties. Ook als jullie team of organisatie niet binnen het vakgebied locatieontwikkeling actief is, zal de Masterclass Concepting van aanvullende waarde zijn. Onze experts kunnen het vak van concepting goed vertalen naar de context van jullie eigen sector. Zo inspireren en adviseren we op maat.

DEELNEMERS AAN HET WOORD

Praktische informatie

Bestelproces

Klinkt bovenstaand interessant voor jouw team of organisatie? Neem contact met ons op om de in Company Masterclass Concepting aan te vragen of voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Na afloop

Na het volgen van de Masterclass Concepting krijgt je team of organisatie alle uitgewerkte werkvormen mee naar huis. Zo kan iedereen na afloop zelf verder aan de slag met de verdere ontwikkeling van jullie creatief locatie concept.

Terug naar aanbod

Heb je vragen?
Wij staan voor je klaar!

Wil je weten wat de Concepting Academy voor jou kan betekenen?
Heb je vragen over onze trainingen, inspiratie of wens je advies op maat? Neem contact met ons op, ons team van experts staat voor je klaar.

Stel je vraag
Maudy kun je bellen met alle vragen over Concepting voor locaties
MAUDY SALFISCHBERGER
Stel je vraag
Created with Sketch Beta.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.