...

Inspiratie

(online)

Inspiratiebooster

Ben jij op zoek naar een flinke dosis inspiratie op vaste basis? Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en cases op het gebied van conceptontwikkeling? Abonneer je dan op onze Inspiratiebooster en ontvang iedere maand persoonlijk een inspirerend overzicht van de nieuwste en meest innovatieve concepten in binnen- en buitenland, geselecteerd en toegelicht door onze experts en leden van de Concepting Community. Zo blijf je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen ver weg en dichtbij; inspiratie die zorgt voor nieuwe ideeën en je helpt je vakkennis en netwerk te vergroten.

  • Ontvang maandelijks de digitale Inspiratiebooster met de allernieuwste en meest innovatieve concepten
  • Blijf op de hoogte van de meest relevante trends voor jouw locatieontwikkeling
  • Ontdek de meest bezielende personen binnen de wereld van concepting
  • Word onderdeel van onze Concepting Community
Bestel Direct

99,- voor 12 maanden

Met de Inspiratiebooster ontvang je iedere maand een overzicht van de meest innovatieve concepten in binnen- en buitenland
Bekijk video

Opzet en duur van de Inspiratiebooster

OPZET

De Inspiratiebooster is een maandelijkse online update waarin je mee wordt genomen in zowel de nieuwste en meest innovatieve concepten van dat moment als ook de meest relevante trends, vertaald naar concrete voorbeeldcases. Ook geven we je tips qua interessante literatuur en krijg je toegang tot de Concepting Community. Zo ben en blijf je continue op de hoogte van alles wat speelt rondom het mooie vakgebied van concepting!

Duur

De Inspiratiebooster wordt op iedere eerste dag van de maand via je mail toegezonden. De Inspiratiebooster kun je online lezen of uitprinten, net wat jij handig vindt. Leestijd is gemiddeld 15 minuten. Je kunt er voor kiezen om de Inspiratiebooster ofwel voor 6 of 12 maanden af te nemen. Elke maand ben je dan gegarandeerd van de meest innovatie concepten inspiratie!

DEELNEMERS AAN HET WOORD

Praktische informatie

Bestelproces

Bestel je de Inspiratiebooster, dan ontvang je deze online update maandelijks in je mailbox. Ook krijg je toegang tot je eigen leeromgeving, zodat je de Inspiratieboosters altijd nog eens kunt teruglezen. Afhankelijk van je gekozen abonnement is dit 6 of 12 maanden. Na afloop kun je ervoor kiezen om het abonnement automatisch te verlengen. Bij bestelling ontvang je automatisch een factuur. Mocht je de online training voorafgaand op factuur willen betalen, neem dan even contact met ons op.

Na afloop

De Inspiratiebooster is ook goed te combineren met onze online trainingen. Zo blijf je na afloop van de trainingen altijd up-to-date als het gaat om relevante concepting kennis en het vergroten van jouw concepting netwerk.

Terug naar aanbod

Heb je vragen?
Wij staan voor je klaar!

Wil je weten wat de Concepting Academy voor jou kan betekenen?
Heb je vragen over onze trainingen, inspiratie of wens je advies op maat? Neem contact met ons op, ons team van experts staat voor je klaar.

Stel je vraag
Maudy kun je bellen met alle vragen over Concepting voor locaties
MAUDY SALFISCHBERGER
Stel je vraag
Created with Sketch Beta.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.