...

Inspiratie

Concept Safari

Wil jij samen met je team of organisatie op reis en volop geïnspireerd worden door vooraanstaande locatieconcepten? Ontmoeten jij en jouw collega’s graag locatieontwikkelaars die, dankzij ontwikkelen met lef en liefde, het verschil hebben gemaakt? Meld je dan aan voor de Concept Safari van de Concepting Academy. Onze experts verzorgen een samengesteld programma van één of meerdere dagdelen vol inspiratie op maat in Nederland, België of verder voor het ontwikkelen van jouw creatief concept. Een creatief concept ontwikkelen is nog nooit zo leuk geweest!

  • Geniet van een op maat programma voor jouw team of organisatie
  • Laat je verrassen door de meest toonaangevende locatieconcepten
  • Leer van vooraanstaande conceptontwikkelaars en hun bijzondere verhaal
  • Ervaar de positieve, gezamenlijke energie die de Concept Safari losmaakt
Vraag aan

Prijs op aanvraag

Onze experts verzorgen een programma vol inspiratie om jouw creatief concept te ontwikkelen.
Bekijk video

Opzet en duur van de Concept Safari

OPZET

Wil jij een creatief concept ontwikkelen? We organiseren de Concept Safari voor groepen vanaf minimaal 6 tot maximaal 100 personen. Het is mogelijk om deze in het Nederlands, Engels of Frans te geven. Gedurende één of meerdere dagdelen nemen we je mee langs verschillende locaties in Nederland, België of verder. De locaties zijn zorgvuldig voorafgaand geselecteerd door onze experts passend bij de vraag vanuit jou en de sector waarin je werkzaam bent. Tijdens de locatiebezoeken ontmoet je de ontwikkelaars of eigenaren van het creatief concept en is er gelegenheid tot het uitwisselen van ideeën. Inspiratie gegarandeerd!

Duur

Het startpunt, eindpunt en reisduur van de op maat gemaakte Concept Safari verschilt per keer, evenals de organisatie van praktische zaken zoals vervoer en gezamenlijk eten en drinken op bijzondere plekken. Daarbij is het combineren van een Concept Safari met een in company Masterclass Concepting ook een mogelijkheid. Zie voor meer informatie hier wat deze Masterclass inhoudt.

DEELNEMERS AAN HET WOORD

Praktische informatie

Bestelproces

Klinkt bovenstaand interessant voor jouw team of organisatie? Neem contact met ons op om de Concept Safari aan te vragen of voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Na afloop

Na de Concept Safari krijgen jij en je team of organisatie een overzicht van alle bezochte locaties mee. Zo kun je zelf nog een keer die plekken bezoeken die je aantrekkelijk vond en heb je inspiratie om jouw creatief concept te ontwikkelen.

Terug naar aanbod

Heb je vragen?
Wij staan voor je klaar!

Wil je weten wat de Concepting Academy voor jou kan betekenen?
Heb je vragen over onze trainingen, inspiratie of wens je advies op maat? Neem contact met ons op, ons team van experts staat voor je klaar.

Stel je vraag
Maudy kun je bellen met alle vragen over Concepting voor locaties
MAUDY SALFISCHBERGER
Stel je vraag
Created with Sketch Beta.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.