...

Advies

1-op-1 Sparringsessie

Kun je even wat extra creativiteit of inspiratie gebruiken? Heb je hulp nodig tijdens één van de stappen in het ontwikkeltraject? Wil je persoonlijk advies hoe jij conceptontwikkeling als stappenplan kan toepassen voor jouw droomlocatie? De 1-op-1 Sparringsessie biedt uitkomst voor iedereen die kortstondig gebruik wil maken van de ervaring en ideeën van één van onze experts. Zij helpen je bij het beantwoorden van prangende vragen of geven je een vrijblijvend duwtje in de goede richting.

  • Krijg altijd advies op maat: wij verdiepen ons in jouw rol en project
  • Leer van onze experts in een aangename en vertrouwelijke setting
  • Op ieder gewenst moment door middel van videobellen of telefonisch contact
  • Standaard 2 uur: uit te breiden in duur en frequentie, net wat jij wilt
Vraag aan

Prijs op aanvraag

1-op-1 Sparringsessie voor een persoonlijk stappenplan in conceptontwikkeling
Bekijk video

Opzet en duur van de 1-op-1 Sparringsessie

OPZET

Aan de hand van jouw hulpvraag zal één van onze experts zich verdiepen in jouw rol of project om je vervolgens in een sparringsessie te adviseren en inspireren. Onze experts geven antwoord op al je vragen en geven je hele praktische en creatieve handvatten om meteen mee verder te gaan zodat jij een stappenplan hebt in conceptontwikkeling. De 1-op-1 sessie vindt onder vier ogen plaats, maar je kan op aanvraag ook met je team een uitgebreidere sparringsessie aanvragen.

Duur

Onze 1-op-1 Sparringsessies hebben een duur van 2 uur inclusief een uitgebreide voorbereiding door de expert. De sessies kunnen indien gewenst verlengd worden. Ook is er de mogelijkheid voor het afnemen van een sparring strippenkaart. Deze biedt de optie voor meerdere sessies gedurende jouw concepting traject op de momenten dat jij er behoefte aan hebt.

DEELNEMERS AAN HET WOORD

Praktische informatie

Bestelproces

Klinkt bovenstaand interessant? Neem dan contact met ons op om de 1-op-1 Sparringsessie aan te vragen of voor meer informatie over alle mogelijkheden.

COMBINATIE

De 1-op-1 Sparringsessie is perfect te combineren met onze online trainingen. Zo haal je het maximale resultaat uit alles wat je geleerd hebt, heb je een stappenplan in conceptontwikkeling en kun je gelijk aan de slag met jouw specifieke concepting vraag.  

Terug naar aanbod

Heb je vragen?
Wij staan voor je klaar!

Wil je weten wat de Concepting Academy voor jou kan betekenen?
Heb je vragen over onze trainingen, inspiratie of wens je advies op maat? Neem contact met ons op, ons team van experts staat voor je klaar.

Stel je vraag
Maudy kun je bellen met alle vragen over Concepting voor locaties
MAUDY SALFISCHBERGER
Stel je vraag
Created with Sketch Beta.